Pages

Sunday, March 17, 2013

Tri tacke marketing agencija

Kako bih sacuvala radove  otvaram ovaj blog - prvo cu preneti tekstove onako kako su bili napisani na originalnom sajtu.
Logo agencije je zasticena intelektualna svojina 

Marketing agencija TRI TAČKE - Želi Vam dobrodošlicu.


“O marketingu su napisane stotine definicija. Meni lično se urezalo u sećanje objašnjenje mog profesora prof.dr. Stevana Vasiljeva – Ekonomski fakultet u Subotici.
Parafraziraću:
Guska nosi veća jaja, ali kada ih snese ona ćuti. Kokoške nose manja jaja, ali kada ih snesu one trče po dvorištu i kokodaču o tome, te ljudi zato jedu više kokošija jaja. Eto, to je marketing.

Dugujem veliku zahvalnost za znanje koje su mi preneli tokom školovanja, svim profesorima Ekonomskog fakulteta u Subotici, a naročito profesoru dr. Stefanu Vasiljeviću. Kroz moj rad pokušavam da prenesem u praksu to znanje.”

Tatjana Dimitrijević

Nakon višegodisnjeg iskustva u marketingu, rešili smo da, kao logičan sled razvoja profesionalaca, osnujemo svoj tim koji ce pružati usluge klijentima i usavršavati se kroz rad. Sedište firme je u Pančevu.

Firma je nastala u maju 2004.  Marketing agencija je počela sa radom u septembru 2004.

Nas   posao je:

  • Izrada Web prezentacija
  • Održavanje Web prezentacija
  • Intrenet marketing
  • Istraživanje i analiza tržišta
  • Palniranje, organizovanje, sprovodjenje i kontorla markentiskih kampanja za klijente ...

SEO
Pozicioniranje klijenata na Internetu

CILJ – odgovoriti na zahteve i potrebe klijenata uz stalno razvijanje i unapredjenje kvaliteta znanja i usluga.

MISIJA – svrhu našeg postojanja vidimo u stvaranju novih ideja i ostvarivanju maštovotih rešenja, sa profesionalnim napredovanjem u svakom ternutku. Svrhu vidimo i u konstantnom širenju granica polja I nternet marketinga u našoj sredini. Poštovanje i unapredenje sredine u kojoj živimo i radimo.

VIZIJA – Želimo da kroz zadovoljstvo naših klijenata, doprinesemo njihovoj dobiti i našem profesionalizmu. Da u oblasti Internet marketinga budemo jedna od vodećih agencija, sa kojom će biti ponos i zadovoljstvo raditi. Želimo da stvorimo takav ambijent u kome će se kroz zabavu i rad stvarati vredni rezultati. Želimo poslovanje u kome će svi biti zadovonljni radom, rezultatima svoga rada i saradnje (kako zaposleni u agenciji tako i klijenti). Želimo da uspešno saradujemo sa ostalim agencijama i firmama vezanim za oblastI nternet marketinga.

STRATEGIJA – Rad i konstantna edukacija, zalaganje i interesovanje za klijenta i njegove vizije, uspeh klijenata je put kojim želimo da stignemo do našeg cilja. Razvijanje kvalitetnog Internet okruženja. Poštovanje sredine u kojoj živimo i radimo.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...